Ma & Vrij 11:00 - 16:00

Zaterdag  09:00 - 17:00

 Rijksstraatweg 235, Leersum

Gingivitis

Wij zijn Naomi en Colette en zijn u graag van dienst.  Met passie voor de preventieve tandheelkundige zorg en kennis, leveren wij zorg op maat. Bij ons is ieder mens bijzonder en dat laten wij blijken. Wij zien u graag met een glimlach onze praktijk verlaten.   Jong en oud geven wij gericht advies en begeleiding voor een stralend gebit. Wij willen eenieder een positieve ervaring geven in de stoel. Een bezoek aan de mondhygiënist wordt vergoed vanuit uw aanvullend tandartsverzekering bij uw zorgverzekering. Maakt u gerust een afspraak voor een mondhygiëne controle.   U bent welkom bij ons met én zonder verwijzing van uw tandarts.   Wij zijn op afspraak geopend op Vrijdagmiddag en -avond van 12:00 -20:00 en zaterdag van 9:00 -16:30. Kom vrijblijvend kennis maken met onze praktijk aan de Rijksstraatweg 235 in Leersum. U kunt ook bellen voor het maken van een afspraak tel: 0343 - 452675. Of schrijf u in via onze website, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Gingivitis
(Ontstoken tandvlees)

De kleur van gezond tandvlees is roze. Ongezond of ontstoken tandvlees is vaak roder van kleur, gezwollen en bloedt sneller bij bijvoorbeeld tandenpoetsen. 

Er is een regel die altijd geldt: gezond tandvlees, bloedt nooit!

Het eerste stadium van ontstoken tandvlees wordt gingivitis genoemd, een verder gevorderd stadium noemen we parodontitis.